Home / Fashion / Nieuws /
Eerste Nederlandse Glamour Women of the Year award

Eerste Nederlandse Glamour Women of the Year award

Laurien - 29-10-2014
Eerste Nederlandse Glamour Women of the Year award

Het jaar 2014 wordt door magazine Glamour geheel in stijl afgesloten met hét fashion feest van het jaar en de allereerste uitreiking van de Woman of the Year award in Nederland.

Tien jaar geleden lanceerde Glamour haar eerste uitgave in het Amsterdamse Amstel Hotel en eind dit jaar wordt op deze bijzondere locatie de aftrap gegeven voor de Woman of the Year party. Een inspirerende Nederlandse vrouw zal op 15 december de award uitgereikt krijgen van Glamour's editor in chief Sanne Groot Koerkamp. De Woman of the Year wordt hiermee benoemd tot icoon, een beauty met brains die fashion, lef, ambitie en lust for life ademt.

#generationglamour

Naast de Woman of the Year award worden Glamour awards uitgereikt aan vijf van de tweehonderd jonge vrouwen die eerder in de #generationglamour rubriek zijn verschenen in het magazine.

Glamour belooft een knalfeest te geven voor modeminnend Nederland met gasten en artiesten van over de hele wereld. Hoofdredacteur Sanne laat weten: "Dit wordt hét feest van het jaar. Een all over glamourous experience voor de genodigden. We vieren niet alleen het uitreiken van de Women of the Year-award, maar ook dat we nog steeds het grootste modemagazine van Nederland zijn."

We houden je natuurlijk op de hoogte van de winnaars van Glamour's Women of the Year award.

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food