Home / Fashion / Nieuws /
Dua Lipa x Pepe Jeans herfst/winter 2019 collectie 

Dua Lipa x Pepe Jeans herfst/winter 2019 collectie 

Bianca - 06-09-2019
Dua Lipa x Pepe Jeans herfst/winter 2019 collectie 

Begin 2019 maakte Dua Lipa bekend dat ze het gezicht zou worden van de SS2019-campagne van Pepe Jeans. Nu wordt de samenwerking met de zangeres voortgezet met haar eerste capsulecollectie voor het komende najaar. Benieuwd? Shop via Fashionlab de mooiste items uit de Dua Lipa x Pepe Jeans London collectie.

De afgelopen twee jaar was zangeres Dua Lipa de meest gestreamde vrouwelijke artiest ter wereld. De videoclip van ‘New Rules’, een nummer over empowerment van vrouwen, werd meer dan een miljard keer bekeken op YouTube, waarmee ze de jongste vrouwelijke artiest was met zo’n groot aantal views. Naast zingen houdt de zangeres ook van fashion en heeft ze een samenwerking met het fashionmerk Pepe Jeans London. Dua Lipa dook in het archief van Pepe Jeans om zich te verdiepen in de ontwerpen uit de jaren 2000 en gaf daar vervolgens een moderne draai aan voor de nieuwe capsulecollectie.

Dua Lipa x Pepe Jeans London

Centraal in de collectie staan items als een chainmail-jurk, een stoere oversized double denim-set, een combi van een oversized denim jack en denim minirok, glitterjurken en tops voor de feestdagen en simpele denim items die je de hele dag door kunt dragen. Lipa heeft bij het ontwerpen van deze Dua Lipa x Pepe Jeans London collectie rekening gehouden met haar fans, want de kleding is al te koop vanaf €30,00. Bekijk hieronder enkele mooie items.

 

Bron en beeld: Pepe Jeans London

Liefs, Bianca

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food