Home / Fashion / Nieuws /
Bijenkorf verzendt je kleding in een 'yogamat'

Bijenkorf verzendt je kleding in een 'yogamat'

Liora - 22-07-2014
Bijenkorf verzendt je kleding in een 'yogamat'

Je Bijenkorf-pakketje bezorgd krijgen in een yogamat? Het kan zomaar als je recent iets hebt besteld bij de Bijenkorf. Het Nederlandse warenhuis is namelijk overgestapt op nieuw innovatief verzendingsmateriaal genaamd Rollor Express. 

De Bijenkorf  is de eerste retailer die gebruikt maakt van de Rollor Express. Het innovatieve verzendingsmateriaal heeft veel weg van een yogamat en is een variant op de Rollor Premium, een oprolbare leren tas waarin je je kleding kreukvrij kunt vervoeren. Sinds 17 juli maakt de Bijenkorf gebruik van de nieuwe verzendinstechnologie.

Rollor Express

Het warenhuis is niet vies van innovatieve snufjes. Eerder introduceerde de Bijenkorf in Amsterdam als eerste in Nederland een virtuele paskamer. De Rollor Express is opnieuw een stapje in de innovatieve richting. Het 'oprolbare matje' bestaat uit golfkarton en foam wat geen druk op de kleding zet en ervoor zorgt dat de kleding geen kreukels krijgt. Het concept is speciaal voor webwinkels bedacht die kleding zo netjes mogelijk willen afleveren bij de klant. Het is ook nog eens milieuvriendelijk want de verpakking is meerdere malen te gebruiken en wordt geproduceerd op een milieuvriendelijke wijze met zoveel mogelijk gerecyclede materialen. Ter extra bescherming voor bijvoorbeeld regen, zit er een waterafstotende laag over het karton heen. De Bijenkorf gebruikt de Rollor Express op dit moment alleen nog voor online bestellingen van luxe pakken. 

Wij zijn erg benieuwd hoelang het gaat duren voor wij onze H&M- en Zara-pakketten bezorgd krijgen in deze speciale yogamat. 

Beeld: Rollor.com
Bron: Fashionunited.nl 

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food