Home / Fashion / Nieuws /
Bekijk hier de Alexander Wang X H&M collectie

Bekijk hier de Alexander Wang X H&M collectie

Laurien - 17-10-2014
Bekijk hier de Alexander Wang X H&M collectie

Gisteravond vond in New York het lanceringsfeest plaats van de nieuwe designercollectie van H&M: Alexander Wang X H&M. Celebs als Dakota Fanning en Missy Elliot, natuurlijk gekleed in items uit de samenwerkingscollectie, keken hun ogen uit tijdens de lancering op indoor atletiekbaan 'Amory on the Hudson'. Sport en fashion kwam samen en dat uitte zich in een sportieve, maar draagbare collectie.

Over een kleine drie weken is de Alexander Wang voor H&M collectie te koop in de winkels en online, op zes november om precies te zijn. De collectie bevat veel items van leer en scuba stof in kleuren als zwart, wit en grijs. Verwacht veel crop tops, sport tops, wijde broeken en stoere jassen en tassen. Alex W. heeft ook enkele lifestyle producten ontworpen zoals een beker op een standaard in de vorm van een W, een sleutelhanger met bokshandschoentjes en een bidon.

#ALEXANDERWANGxHM

De collectie is nog niet zichtbaar in de webshop van H&M, maar je kunt er wel een video van het lanceringsfeestje bekijken.

Wij kunnen je alvast een aantal items uit de samenwerkingscollectie laten zien. Wat vind jij van de Alexander Wang X H&M collectie so far? Laat je reactie achter in de comments onder dit artikel en maak daarmee kans op een giftcard ter waarde van €25 om uit te geven bij een (web)shop naar keuze.

Beeld: Vogue

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food