Home / Fashion / Nieuws /
Altijd al je eigen Prada schoenen willen ontwerpen? Dat kan!

Altijd al je eigen Prada schoenen willen ontwerpen? Dat kan!

Renée - 03-11-2014
Altijd al je eigen Prada schoenen willen ontwerpen? Dat kan!

It's a lucky monday! Vanaf vandaag tot en met 18 november kun je in de Prada store in Amsterdam je eigen Prada schoenen ontwerpen. Het Made To Order Lace-up Shoes Project maakt het mogelijk dat wij straks met onze eigen ontworpen juweeltjes rond kunnen wandelen. Het Italiaanse modehuis zorgt er zelfs voor dat onze initialen in het goud in de zool van de schoen worden gebrand. 

Prada zorgt er voor dat we vandaag met een grote glimlach op staan en meteen naar de winkel van het modehuis rennen. Vanaf vandaag kunnen we namelijk onze eigen schoenen laten ontwerpen mét onze initialen in de zool. Zo wordt het echt onze schoen en die van niemand anders. Het Italiaanse modehuis geeft Prada klanten de mogelijkheid om met het Made To Order Lace-up Project eigen schoenen samen te stellen.

Van mango tot kobaltblauw

Uit 32 verschillende kleuren kun je een of twee kleuren kiezen. Daarnaast zijn er vijf tinten beschikbaar voor de (spek)zool. Een mangokleurige schoen met een kobaltblauwe zool? De keuze is aan jou. Daarnaast kun je kiezen uit zacht krokodillen- of slangenleer en zullen je initialen in het goud in de zool van de schoen worden gebrand. Vind je het wel wat om je eigen schoenen te ontwerpen? Loop dan vanaf vandaag tot en met 18 november de Prada winkel in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam even in. Ongeveer zestig dagen later kun je je spiksplinternieuwe schoenen ophalen. Yay!

Beeld: Elle

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 35 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 135 views | 0 likes
Lifestyle / Food