Home / Fashion / Nieuws /
& Other Stories gebruikt 'echte vrouwen' als modellen voor lingeriecampagne

& Other Stories gebruikt 'echte vrouwen' als modellen voor lingeriecampagne

Liora - 17-12-2015
& Other Stories gebruikt 'echte vrouwen' als modellen voor lingeriecampagne

& Other Stories heeft een bijzondere lingeriecampagne neergezet die net iets anders is dan de 'normale lingeriecampagne'. Het Zweedse modemerk maakt namelijk gebruik van echte vrouwen, compleet met littekens, moedervlekken, okselhaar en natuurlijke imperfecties. Zoals we gewend zijn van & Other Stories is de fotografie en de lingerie prachtig en het gebruik van deze 'moderne modellen' maakt de campagne helemaal compleet. 

Het sophisticated zusje van H&M maakt een duidelijk statement met de nieuwste lingeriecampagne voor A/W 2015. & Other Stories koos niet voor de 'standaard modellen met een flawless lichaam', maar ging juist voor modellen van deze tijd of zoals zij het zelf noemen: vrouwen met een 'traditionele schoonheid'. In de campagne worden tatoeages, moedervlekken, littekens en imperfecties dus niet verborgen, maar juist omarmd. 

"Sinds de lancering in 2013 vertelt & Other Stories haar verhaal door diversiteit in leeftijd, etniciteit en persoonlijkheid te tonen. Wanneer het op lingerie aankomt, realiseert zij het belang om een andere aanpak te gebruiken. Door littekens, tatoeages en moedervlekken te laten zien in plaats van ze te camoufleren, onderstreept & Other Stories dat het ideale vrouwenlichaam uniek is", laat het Zweedse modemerk weten. Een prachtige achterliggende gedachte, nietwaar? Bekijk het lingerie lookbook van & Other Stories hieronder! 

















 0
Shop lingerie!

Beeld: &OtherStories

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food