Home / Fashion / Musthaves /
Zeeman lanceert nieuwe fan zomercollectie

Zeeman lanceert nieuwe fan zomercollectie

Vera - 21-06-2021
Zeeman lanceert nieuwe fan zomercollectie

Wie is er nu niet dol op Zeeman? Ze hebben tegenwoordig allerlei leuke spulletjes voor in en om het huis, voor op het strand en staan bekend om hun hoge kwaliteit sokken en ondergoed. En ook hebben ze natuurlijk de fijnste pyjama’s in het assortiment. Een tijdje geleden bracht Zeeman al een fan en festival collectie uit en nu hebben ze dat nog een keer gedaan! Hieronder lees je alles over deze items. 

Toffe zomercollectie

De winkelketen heeft ook met deze collectie weer lekker uitgepakt. Je gaat namelijk de tofste items tegenkomen in deze zomercollectie die net is gelanceerd. In deze uitgebreide collectie kun je o.a. relaxte hoodies, T-shirts en sokken vinden. Daarnaast ook een tie-dye bikini en vissershoedje, slippers een sweater met een QR-code die echt te scannen is. En dat allemaal in de kleur van Zeeman of met het logo van de winkel erop. 

Bestellen?

Zie je jezelf al helemaal lopen in een T-shirt met Zeeman logo of wil je een hip vissershoedje op je hoofd wanneer je lekker naar het strand of naar het park gaat? Wil je wel een paar van die toffe items hebben? De fan collectie is tijdelijk te bestellen in de webshop. Wees er dan snel bij, want vorige keer was alles razendsnel uitverkocht. En zoals we van Zeeman zijn gewend: de prijsjes zijn klein en de kwaliteit is hoog! Go, go, go: Op naar Zeeman! 

Beeld: Zeeman

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Food
Lifestyle / Food
placeholder image
4x foodfestivals die jij in de lente en zomer van...
23-05-2024 | Vera | 101 views | 3 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Yes! Op déze datum staat seizoen 4 van Emily in Pa...
21-05-2024 | Vera | 213 views | 4 likes