Home / Fashion / Musthaves /
Lucardi lanceert sieradencollectie voor dierendag

Lucardi lanceert sieradencollectie voor dierendag

Vera - 04-10-2022
Lucardi lanceert sieradencollectie voor dierendag

Yes! Het is weer dierendag. De hoogste tijd om je huisdier extra aandacht te geven en in het zonnetje te zetten. Natuurlijk hoort daar ook een klein cadeautje bij. Wat dacht je van een stainless steel hanger voor je hond? Hieronder vertellen we je alles over dit toffe cadeau. Lees snel mee! 

Juwelier Lucardi introduceert een sieradencollectie voor honden ter ere van dierendag. De collectie bestaat uit zes verschillende zilver- en goudkleurige hangers die verkrijgbaar zijn in combinatie met een PU leren halsband. De collectie is vanaf nu online bij Lucardi verkrijgbaar. En dat is niet alles: alleen vandaag op dierendag kunnen baasjes de hanger voor hun viervoeter gratis laten graveren. 

Sieradencollectie voor je hond 

Lucardi wil er voor iedereen zijn, en dus ook voor onze trouwe viervoeters. De huisdierencollectie bestaat uit hangers die bevestigd kunnen worden aan een brede, zwarte PU leren halsband. Alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel, waardoor ze mooi blijven als je hond gaat zwemmen of ravotten in de modder. Daarnaast kunnen de hangers gegraveerd worden via de webshop van Lucardi - ze fungeren zo ook als penning.

Vanaf nu verkrijgbaar! 

De huisdierencollectie is vanaf vandaag verkrijgbaar op de webshop van Lucardi.nl. De halsband inclusief, de hanger is verkrijgbaar voor €19.99, het graveren van de hangers kost €9.99 per stuk - behalve op 4 oktober, dan is het gratis.

Beeld: Lucardi 

 

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Wow: Baby Reindeer-stalker eist schadevergoeding v...
13-06-2024 | Vera | 35 views | 0 likes
Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Food