Home / Beauty / Trends /
Nieuwe hack: Zelfbruiner gebruiken als wenkbrauwverf en contour

Nieuwe hack: Zelfbruiner gebruiken als wenkbrauwverf en contour

Vera - 05-06-2024
Nieuwe hack: Zelfbruiner gebruiken als wenkbrauwverf en contour

Op social media zien we iedere dag weer vele tips en trends voorbijkomen. Zo ook vandaag weer. Heb jij ook geen zin meer om iedere dag je wenkbrauwen donkerder te maken of je gezicht te contouren? Influencers hebben daar de perfecte oplossing voor gevonden: zelfbruiner. Lees hieronder alles over. Zelfbruiner gebruiken 

Zelfbruiner is dus niet alleen maar in te zetten voor als je je huid wat donkerder en egaler wil hebben. Op TikTok en Instagram laten mensen zien wat je er allemaal mee kunt en het resultaat is best verbluffend. 

Zelfbruiner als wenkbrauwverf

Wanneer je geen zin hebt om iedere dag je wenkbrauwen in te kleuren met een potloodje, dan kun je ook zelfbruiner op je wenkbrauwen aanbrengen. Dit werkt het beste op lichtbruine wenkbrauwen. Breng het product met een klein kwastje aan, zodat je netjes kunt werken. Laat het even intrekken en spoel het daarna van je wenkbrauwen af. Je zal zien dat de haartjes nu een donkerdere kleur hebben gekregen. Op deze manier hoef je dagen niet naar je wenkbrauwen om te kijken. 

Zelfbruiner als Contour

Ook kun je zelfbruiner gebruiken om je gezicht te contouren. Dit is zeker fijn om te gebruiken tijdens zomerse dagen. Dan hoef je verder geen make-up te gebruiken. Je brengt hiervoor de zelfbruiner aan zoals je normaal gesproken je gezicht zou contouren. Breng hiervoor maar weinig product aan, zodat het niet te donker wordt. Wanneer je het op de juiste manier aanbrengt, hoef je er zeker een aantal dagen niet naar om te kijken. 

Positieve reacties op social media

Op TikTok en Instagram zijn mensen ontzettend positief over deze nieuwe hack. Sommige gebruikers noemen het zelfde ‘de beste hack ooit’. Het is vooral fijn, omdat je voor je wenkbrauwen, contour en de rest van je lichaam maar één product nodig hebt. Hierdoor kan je ook nog eens lekker besparen. Liefs, Vera

Beeld: Shutterstock

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 45 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 103 views | 1 like