Home / Beauty / Trends /
Nieuwe zomerse haartrend 2024: Oranje tinten

Nieuwe zomerse haartrend 2024: Oranje tinten

Vera - 26-06-2024
Nieuwe zomerse haartrend 2024: Oranje tinten

Oranje haarkleuren geïnspireerd door de pracht van een zonsondergang zijn momenteel een van de meest gewilde trends in de wereld van haarmode. Met hun warme, gloeiende tinten brengen deze kleuren niet alleen de natuurlijke schoonheid naar voren, maar ook een gevoel van avontuur en vrijheid. Wil je deze toffe look ook zelf uitproberen? Hier is alles wat je moet weten over deze nieuwe haartrend.

Oranje tinten

Oranje haarkleuren geïnspireerd door zonsondergangen zijn op dit moment populairder dan ooit. Denk aan warme tinten zoals amber, perzik, en koper die doen denken aan de gloed van de ondergaande zon. Deze kleuren zijn zowel opvallend als subtiel, afhankelijk van hoe je het draagt en combineert. 

Oranje tinten in je haar hebben? Zo pak je dat aan 

Stap 1: Naar de kapper

Voordat je begint, is het altijd verstandig om een professionele kapper om advies te vragen. Ze kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste tint oranje die het beste past bij je huidskleur en de conditie van je haar evalueren om eventuele schade te voorkomen.

Stap 2: Kies favoriete oranje tint

Beslis welke tint oranje het beste bij je past. Voor een subtiele look kun je kiezen voor een zachte perzikkleurige glans, terwijl je voor een gedurfdere statement kunt gaan met diepere koperachtige of amberkleurige tonen.

Stap 3: Professionele kleuring

Laat je haar professioneel kleuren voor de beste resultaten. Een ervaren colorist kan de kleur nauwkeurig aanbrengen en ervoor zorgen dat het er natuurlijk uitziet met subtiele overgangen tussen de tinten, net als bij een prachtige zonsondergang.

Stap 4: Onderhoud en Verzorging

Om je mooie oranje lokken te behouden, gebruik je shampoos en conditioners die speciaal zijn samengesteld voor gekleurd haar. Vermijd hitte en overmatige blootstelling aan de zon, omdat dit de kleur kan vervagen.

En daarna? Enjoy je nieuwe look! 


Liefs, Vera

Beeld: Shutterstock

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 118 views | 0 likes
Lifestyle / Food
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
7x Budget zomeractiviteiten voor een onvergetelijk...
18-07-2024 | Vera | 66 views | 0 likes