Home / Beauty / Trends /
5x Bizarre wenkbrauwtrends + DIY

5x Bizarre wenkbrauwtrends + DIY

Vera - 26-04-2023
5x Bizarre wenkbrauwtrends + DIY

Door de jaren heen zijn er heel wat gekke wenkbrauwtrend geweest. Van wenkbrauwen in gekke vormen tot wenkbrauwen in vreemde kleuren of texturen. Hieronder kun je vijf opvallende wenkbrauwtrends vinden met een DIY uitleg erbij, voor als je het zelf wil proberen. Kijk je mee? 

Squiggle Brow

Dit is een trend waarbij de wenkbrauwen in kronkelende, squiggly lijnen worden getekend in plaats van een natuurlijke boog. Om deze trend te proberen, kun je concealer gebruiken om je natuurlijke wenkbrauwen te verbergen en vervolgens een oogschaduw of eyeliner in een kleur naar keuze gebruiken om de 'squiggles' te tekenen.

Feather Brow

Bij deze trend kam je de wenkbrauwhaartjes omhoog en naar buiten om het effect van veren te creëren. Om dit te proberen, kam je je wenkbrauwen met een wenkbrauwborstel omhoog en naar buiten, en vult u eventuele gaten in met een potlood of poeder om de gewenste vorm te krijgen.

Halo Brow

Hierbij wordt de wenkbrauw in een cirkelvorm boven de ogen getekend, waardoor er een soort halo-effect ontstaat. Om deze trend te proberen, kun je concealer gebruiken om je natuurlijke wenkbrauwen te verbergen en vervolgens een oogschaduw of eyeliner in een kleur naar keuze gebruiken om de cirkel te tekenen.

Glitter Brow

Bij deze trend worden glitters op de wenkbrauwen aangebracht, waardoor ze een sprankelend en glamoureus effect krijgen. Om dit te proberen, brengt je een dunne laag glittergel aan over de wenkbrauwen met behulp van een wattenstaafje of een kwastje.

Braided Brow

Hierbij worden de wenkbrauwen in kleine vlechten gedraaid om een gevlochten effect te creëren. Om deze trend te proberen, kun je kleine delen van je wenkbrauwhaartjes oppakken en ze in elkaar vlechten met een klein elastiekje of met dun draad. Mocht je hiervoor te korte haartjes hebben dan kun je ook dunne nepvlechtjes op je wenkbrauwen plakken. 

Beeld: Instagram

 

 

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 118 views | 0 likes
Lifestyle / Food
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
7x Budget zomeractiviteiten voor een onvergetelijk...
18-07-2024 | Vera | 66 views | 0 likes