Home / Beauty / Tips&trucs /
Trend op TikTok: Lash lift met Vaseline 

Trend op TikTok: Lash lift met Vaseline 

Vera - 31-08-2023
Trend op TikTok: Lash lift met Vaseline 

Veel vrouwen laten tegenwoordig hun wimpers liften, waardoor het lijkt alsof je wimpers van nature een mooie krul hebben. Hierdoor heb je geen wimperkrullen of mascara meer nodig. Klinkt goed, toch? Het enige wat minder is, is de prijs hiervoor. Helaas is het aardig prijzig. Gelukkig is daar met deze TikTok trend een oplossing voor gekomen. Kijk je mee?

Wie wil er nu niet mooie, lange en gekrulde wimpers. Als je dit niet van jezelf hebt, dan hebben we daar nu een oplossing voor: je kunt gekrulde wimpers in no time creëren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een pot met Vaseline en een wimperkruller. Het is dus nog een budgettip ook! 

TikTok lash lift trend 

Volgens TikTokkers dien je een laagje Vaseline op de wimpers te smeren en daarna 30 seconden lang vast te klemmen met een wimperkruller. Je kunt de Vaseline met je vingers aanbrengen en verdelen of met een wenkbrauwborsteltje. Nadat je de wimperkruller een halve minuut lang hebt aangedrukt, is je lash lift klaar en zie je eruit alsof je net een lash lift hebt gehad. Hoe fijn is dat? 

Effect van lash lift

Door dit te doen, zal de krul de hele dag lang blijven zitten. Daarna kun je de Vaseline verwijderen met make-up remover. De volgende dag weer gekrulde wimpers? Dan weet je wat je te doen staat. Pak je pot met Vaseline er maar weer bij. 

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 45 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 103 views | 1 like