Home / Beauty / Tips&trucs /
Doe dit en je hebt nooit meer last van vastplakkend zand wanneer je uit de zee komt!

Doe dit en je hebt nooit meer last van vastplakkend zand wanneer je uit de zee komt!

Vera - 05-08-2020
Doe dit en je hebt nooit meer last van vastplakkend zand wanneer je uit de zee komt!

De komende week gaat het eindelijk weer eens echt zomer in Nedeland worden en dat is natuurlijk enorm genieten. Zeker wanneer je een dagje naar het strand gaat! Zon, zee, strand... Wat wil je nou nog meer? Nou, uh... Zandloze benen en voeten wanneer je uit de zee komt bijvoorbeeld. We hebben hier een hack waardoor je voortaan geen last meer hebt van zand dat aan je voeten en benen plakt. Kijk je mee? 

Wanneer je je net hebt ingezwommen of net de zee uit komt zit er in no time overal weer zand. En zand dat vast blijft plakken aan je lichaam is toch een partij irritant. Je kunt natuurlijk weer de zee in rennen om vervolgens heel voorzichtig terug te lopen naar je handdoekje, maar de oplossing is simpeler dan je denkt. 

Babypoeder

Het enige wat je nodig hebt om zand van je lichaam af te krijgen is babypoeder, gewoon talkpoeder! Hoe makkelijk is dat? Vanaf nu hoef je niet meer na te denken hoe je uit de zee komt en wanneer je je weer insmeert. Je kan lekker in het zand gaan rollen als je wil, want je hebt het met babypoeder er in no time toch af! Dus stop de babypoeder maar in je beach bag, want zo gebruik je het. 

Zo gebruik je het 

Zitten je voeten en benen helemaal onder het zand wanneer je de zee uit komt lopen en wil je het er graag vanaf? Strooi dan wat babypoeder over je zandvoetjes en benen heen. Je zal zien dat je daarna het zand er gemakkelijk af kunt schudden. Het poeder neemt namelijk het vocht op en zo laat het snel en gemakkelijk los. Normaalgesproken kan het een aardig pijnlijk klusje zijn al dat geschuur van die zandkorrels, maar nu kun je het er dus gewoon vanaf schudden. Dus ga je komende dagen naar het strand? Vergeet dan zeker geen babypoeder in je tas te stoppen!

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 41 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 100 views | 1 like