Home / Beauty / Nieuws /
Handige tip: dít skincare product is het geheim tegen vet haar

Handige tip: dít skincare product is het geheim tegen vet haar

Vera - 28-05-2024
Handige tip: dít skincare product is het geheim tegen vet haar

Heb je een dag na het wassen van jouw haar ook alweer last van vette stukken? Je kunt er natuurlijk droogshampoo insprayen, maar je kunt ook iets anders doen waardoor het in het vervolg niet meer vet wordt. Wat? Dat lees je hieronder. 

Iedere vrouw heeft tegenwoordig wel meerdere skincare producten in hun badkamerkastje staan. Heb jij toevallig salicylzuur daarin staan? Dan heb je direct de oplossing van vet haar in jouw handen. 

Skincare product salicylzuur

Het skincare product salicylzuur staat ook wel bekend als Beta Hydroxy Acid (BHA). Het is een exfoliant voor je huid en het verwijdert dode huidcellen. Daarnaast reinigt het ook je poriën en reguleert het de talgproductie. Dat niet alleen, ook zorgt het voor de groei van goede huidcellen. Hierdoor zal je huid er goed uitzien en zal het een mooie glow krijgen.

Belijk hier de INKEY list salicylzuur serum

SALICYLZUUR Goed tegen vet haar 

Salicylzuur doet nog veel meer dan je een goede huid bezorgen. Wanneer je last hebt van bijvoorbeeld vet haar of roos, dan kun je dit product ook inzetten. Wel is het goed om te weten dat je het niet iedere dag moet gebruiken. Als je dat wel doet, dan krijg je last van een uitgedroogde hoofdhuid. Gebruik het daarom maximaal één keer in de week.

Hoe breng je het skincare product aan? 

Breng het skincare product één keer per week aan op je hoofdhuid. Laat het ongeveer vijf minuten intrekken en was daarna het haar met jouw gebruikelijke shampoo. Gebruik in de punten een goede conditioner, want het product kan je haar, en dan vooral de punten, ietwat uitdrogen. Blaas daarna je haar droog en je zal zien dat je haar schoner is dan normaal en ook nog eens meer volume heeft.

Liefs, Vera

Beeld: Shutterstock

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 45 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 103 views | 1 like