Home / Beauty / Nieuws /
Nieuwe trend: donkere kringen onder je ogen

Nieuwe trend: donkere kringen onder je ogen

Vera - 18-01-2021
Nieuwe trend: donkere kringen onder je ogen

Altijd last van die eeuwige donkere kringen rondom je ogen? No worries, het is op dit moment namelijk de nieuwste beauty trend. Ja, je leest het goed! Op Tik Tok worden donkere kringen rondom de ogen zelfs extra geaccentueerd. What?! Je leest hieronder alles over deze nieuwe bizarre beauty trend. Kijk je mee? 

Normaalgesproken staat de gemiddelde vrouw in de ochtend heel wat minuten voor de spiegel om die donkere kringen weg te werken en baalt vervolgens dan ook hard als ze na een dikke laag concealer er nog steeds doorheen komen. Maar wat blijkt: je hoeft je geen zorgen meer te maken, je mag je donkere kringen vanaf nu juist omarmen. Of nog wat extremer: je mag ze ook nog eens extra aanzetten. 

TIKTOK

Sara Carstens is één van de TikTokkers die is viral gegaan met deze nieuwe make-up look waarin ze haar donkere kringen extra aanzet. Maar waarom? Ze legt in een andere video dan ook uit dat ze het deed om haar eigen donkere kringen te accepteren. Ze wil laten zien dat donkere kringen ook hartstikke mooi kunnen zijn en wil dit graag op deze manier aan de wereld laten zien. Geef haar eens ongelijk! Het is nog eens een goede zet ook. 

DIY

Wil je zelf ook jouw donkere kringen accepteren en misschien zelfs wat extra accentueren? Je krijgt daarmee een echte stoere grunge look, dus go for it! Wat moet je doen? Je kunt met een donker bruine bronzer stick je 'wallen' extra aanzetten. Liever natuurlijke wallen? Ga dan voor een nachtje of drie minder slaap. Ook dat zal helpen!

Beeld: Shutterstock 

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food