Home / Beauty / Nieuws /
Nicole Richie laat knalroze haren heel kort knippen

Nicole Richie laat knalroze haren heel kort knippen

Laurien - 24-02-2015
Nicole Richie laat knalroze haren heel kort knippen

Haarkameleon Nicole Richie is niet vies van een bezoekje aan de kapper. Ze heeft al vele kapsels uitgeprobeerd en de laatste tijd liep ze rond met een korte, knalroze boblijn. Die was ze kennelijk ook weer zat, want even geleden liet ze haar haren afknippen tot een pink pixie cut.

De pixie cut is booming in celebrity land: de ene na de andere beroemdheid laat haar haren kortwieken tot een stoere korte coupe. Zo loopt Scarlett Johansson rond met een opgeschoren koppie en rockt actrice Jennifer Lawrence de pixie cut. Eerder vandaag kon je al lezen dat Lily Collins de schaar in haar lokken heeft laten zetten.

En nu is het de beurt aan actrice en tv-persoonlijkheid Nicole Richie. Nicole experimenteert wel vaker met haar kapsel, dus verrassend vinden wij het niet. Daarentegen vinden we het wel heel cool dat ze naast een pixie cut, haar haren knalroze heeft geverfd. Een pink pixie voor Nicole dus! Wat vinden jullie van haar nieuwe kapsel? Yay or nay? Stem hieronder en laat ons in de comments weten wat je van de pink pixie cut vindt, zo maak je kans op een giftcard ter waarde van 25 euro om uit te geven bij een webshop naar keuze.

Beeld: Pinterest, Instagram

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food