Home / Beauty / Nieuws /
Love at first swipe met Bobbi Brown’s nieuwe lipstick kleuren

Love at first swipe met Bobbi Brown’s nieuwe lipstick kleuren

Laurien - 04-02-2014
Love at first swipe met Bobbi Brown’s nieuwe lipstick kleuren

Bij het zien van Bobbi Brown’s nieuwe kleuren lipsticks ging mijn beautyhartje sneller kloppen. Twaalf nieuwe kleuren om uit te kiezen, van Bobbi’s iconische Lip Color.

Deze lipstick is niet weg te denken uit de Bobbi Brown collectie en zo nu en dan wordt een nieuwe variant of kleur uitgegeven. Zo ook dit seizoen: de ‘nieuwe’ Lip Color brengt een subtiele glans aan op je lippen en verzorgt tegelijkertijd.

Hoogglans en verzorging, uren achter elkaar

Bobbi Brown’s Lip Color lipstick is uitgerust met hoogglans emolienten (een verzamelnaam voor verzorgende cosmetische stoffen) en licht reflecterende parels. De combinatie van deze ingrediënten (denk aan shea butter) zorgt voor een frisse look op je lippen. De Lip Color is luchtig en voedt je huid, erg fijn voor deze tijd van het jaar waarin droge lippen en schilfers vaak de overhand krijgen. De lipsticks laten een dun laagje kleur achter, dat uren blijft zitten zonder uit te drogen.

Pink Apricot of toch Plum Shimmer?

Twaalf nieuwe kleuren maar liefst, dat wordt lastig kiezen. Van zacht roze/oranje tot warm roze en natuurlijke bruintinten. Of dieppaars, rood en roze/goud. Ik denk dat ik voor Berry Shimmer ga. Of toch Ruby, Pink Apricot, Ballerina of Plum Shimmer

De nieuwe kleuren Lip Color in Shimmer finish kosten €25 en zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food