Home / Beauty / Nieuws /
Lara Stone voor L'Oréal Paris

Lara Stone voor L'Oréal Paris

Mariska - 14-10-2013
Lara Stone voor L'Oréal Paris

Het beautymerk L'Oréal Paris is duidelijk verzot op onze Nederlandse modellen , want na Doutzen Kroes en Famke Janssen is Lara Stone nu aan de beurt voor een make-upcampagne.

Het internationale topmodel Lara, dat even een pauze had vanwege de geboorte van haar eerste kindje, is met deze campagne weer back in business. Op Twitter spotten we de volgende tweet van haar: "I can now officially say 'because we're worth it' how cool is that?!". De beeldschone Lara treedt hiermee in de voetsporen van L'Oréal Paris ambassadrices als Claudia Schiffer, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Laetitia Casta, Julianne More en Beyoncé Knowles.

Lara's carrière

De klus voor L'Oréal Paris is niet het eerste modellenwerk dat zij doet. Lara werd op haar 12e ontdekt (ze is nu 30 jaar) en heeft sindsdien vele opdrachten achter de rug. Ze heeft zeker niet voor de minste merken op de catwalk geparadeerd: Chanel, Marc Jacobs, Miu Miu, Karl Lagerfeld, Fendi, MaxMara, Hermès en meer. Ook is zij al het gezicht geweest van merken als Givenchy, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier en nu dus voor L'Oréal Paris. Hierbij vier oude kiekjes van het razendpopulaire model.

Linksboven zie je Lara in een campagne voor Givenchy (2007) en rechtsboven op de cover van Vogue Paris (2008). Rechtsonder is Lara te zien op de catwalk voor Prada (2008) en linksonder op de runway van Calvin Klein (2011).

Liefs, Mariska

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food