Home / Beauty / Nieuws /
Levensgevaarlijk: Doe voortaan je haarclip uit tijdens het autorijden

Levensgevaarlijk: Doe voortaan je haarclip uit tijdens het autorijden

Vera - 16-03-2023
Levensgevaarlijk: Doe voortaan je haarclip uit tijdens het autorijden

Tegenwoordig zijn die grote haarclips weer helemaal terug van weggeweest. Je haar zit er in no time goed door en daarnaast houdt zo’n clip al het haar uit je ogen. Dit is natuurlijk hartstikke handig, zeker bij het autorijden. Voortaan kun je toch beter een grote haarclip uit je haar doen als je de auto instapt. Waarom? Dat vertellen we je hieronder. 

TikTokker Paisley Nicole deelde op TikTok foto’s van haar kapotte achterhoofd na een auto-ongeluk. De artsen die haar behandelden vertelden dat de erge wonden mede kwamen door de haarclip die ze tijdens het ongeluk droeg. Sinds haar ongeluk waarschuwt Paisley andere weggebruikers en vertelt ze welke kapsels er beter zijn om tijdens het autorijden te dragen. 

Ook gevaarlijk: pufferjas

Veel mensen dragen tegenwoordig een trendy pufferjas, maar ook deze kun je tijdens het rijden beter uitdoen. Niet alleen als bestuurder, maar ook als inzittende. De dikte, vorm en gladheid van de stof zorgt er namelijk voor dat je autogordel af kan glijden en dat wil je natuurlijk niet hebben.

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 108 views | 1 like