Home / Beauty / Nieuws /
Dyson introduceert nieuwe producten waardoor Airwrap-krullen langer blijven zitten

Dyson introduceert nieuwe producten waardoor Airwrap-krullen langer blijven zitten

Vera - 19-08-2024
Dyson introduceert nieuwe producten waardoor Airwrap-krullen langer blijven zitten

Dyson is alom geliefd vanwege de innovatieve Airwrap multistyler, die zorgt voor een perfecte blow-outlook. Toch ervaren veel gebruikers dat de krullen die hiermee worden gemaakt, niet altijd even lang blijven zitten. Gelukkig heeft Dyson geluisterd naar deze feedback en introduceert het bedrijf nu twee gloednieuwe beautyproducten die dit probleem oplossen: een pre-style crème en een post-style serum.

Dyson Chitosan-formule

Dit is groot nieuws, want Dyson zet hiermee een belangrijke stap in de beauty-industrie. De nieuwe producten zijn onderdeel van het Dyson Chitosan™ formule-assortiment, de eerste stylingproducten van het merk. Dyson staat al bekend om zijn innovatieve haarstylingapparaten, dus een eigen beautylijn was een logische volgende stap. Met deze producten belooft Dyson niet alleen dat je haar er beter uitziet, maar ook dat de styling langer behouden blijft.

Dyson lanceert een reeks van crèmes en serums

Dyson heeft vier jaar gewerkt aan de ontwikkeling van deze producten, en nu is het eindelijk zover. De nieuwe lijn omvat vier varianten van de pre-style crème en een post-style serum, die allemaal zijn afgestemd op verschillende haartypes en texturen. Mensen met dik, krullend haar hebben immers andere behoeften dan mensen met dun, steil haar.

Doordachte verpakking van Dyson

Zoals we van Dyson mogen verwachten, is er ook veel aandacht besteed aan de verpakking. Deze is zo ontworpen dat je met elke pompbeweging precies de juiste hoeveelheid product op je hand aanbrengt, zodat je nooit te veel gebruikt. Slim en efficiënt!

Waar en wanneer verkrijgbaar?

De nieuwe Dyson beautyproducten zijn vanaf de week van 26 augustus verkrijgbaar via de Dyson-website en in de Dyson demo stores. De pre-style crème kost €59 voor een fullsize verpakking en €54 voor een navulling. Dyson blijft dus trouw aan zijn duurzaamheidsprincipes: de verpakkingen zijn navulbaar, zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken.


Liefs, Vera

Beeld: Dyson

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Fashion / Trends
placeholder image
Mix prints en patronen voor een gedurfde nieuwe lo...
16-09-2024 | Vera | 36 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Lekker weer of niet: deze Limoncello slushie wil j...
14-09-2024 | Vera | 45 views | 0 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Vanaf nu staat Emily in Paris seizoen 4 - deel 2 o...
12-09-2024 | Vera | 103 views | 0 likes