Home / Beauty / Musthaves /
Zo kies je een blush uit die bij je past

Zo kies je een blush uit die bij je past

Vera - 22-07-2022
Zo kies je een blush uit die bij je past

Of het nu zomer of winter is, je maakt je dagelijkse make-up look helemaal af door een mooie blush te gebruiken op je jukbeenderen. Er zijn tegenwoordig een groot aantal soorten blush in veel verschillende kleuren te vinden, maar welke soort en welke kleur blush staat het beste bij je? Hieronder geven we je wat handige tips bij het vinden van de perfecte product. Kijk je mee? 

Wanneer je nog nooit een blush hebt gebruikt dan kan het best ingewikkeld zijn om de juiste uit te kiezen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende producten te koop, dus er is veel keuze. Het belangrijkste is dat je een kleur blush kiest die je niet alleen mooi vindt, maar die ook bij je huid past. Daarnaast moet je ook een soort vinden die je makkelijk aan kunt brengen.

Soorten kleuren blush

Er zijn veel verschillende soorten kleuren blush te koop. Denk aan zachte perzik kleuren, zachte of juist harde kleuren roze, neutrale of opvallende kleuren bruin en oranje. Daarnaast zijn ook diverse kopertinten populair om te gebruiken als blush. In de lente is het leuk om te gaan voor zachte pastel kleuren en in de zomer kun je gaan voor neutrale kleuren. In de herfst en winter mag het allemaal wat opvallender met wat hardere kleuren. 

Soorten blush

Naast diverse kleuren is dit make-up product ook te koop in diverse varianten. Zo heb je een blush in de vorm van losse poeder. Je kunt deze variant gemakkelijk met een klein donsje of speciale blush kwast op je jukbeenderen aanbrengen. Daarnaast heb je ook een compact poeder blush. Dit is een vaste poeder die je ook met een kwast aan kan brengen. Ook heb je een crème variant. Deze kun je het beste met je vinger op je jukbeenderen plaatsen en vervolgens met je vinger verdelen over de plek naar keuze. 

Hoe gebruik je blush? 

Een blush kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt het gebruiken over een dagcrème heen. Ook over make-up producten als foundation of gezichtspoeder kun je een blush gemakkelijk aanbrengen. Als je kiest voor een losse poeder of compact poeder blush dan kun je het product het beste met een speciale blush kwast aanbrengen. Deze kwast is klein en een beetje puntig. Op deze manier kun je nauwkeurig te werk kan gaan op de jukbeenderen. 

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Fashion / Shopping
placeholder image
Online kleding verkopen? Zo ben je succesvol!
29-05-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Beauty / Nieuws
placeholder image
Handige tip: dít skincare product is het geheim te...
28-05-2024 | Vera | 111 views | 0 likes
Kleding
placeholder image
Deze H&M bikini's van de zomercollectie 2024 moet...
27-05-2024 | Vera | 26 views | 2 likes