Home / Beauty / Musthaves /
HEBBEN: Tompouce shampoo van HEMA

HEBBEN: Tompouce shampoo van HEMA

Vera - 26-08-2022
HEBBEN: Tompouce shampoo van HEMA

HEMA staat natuurlijk bekend om de heerlijke tompoucen. Ook heeft deze fijne winkel keer op keer weer toffe nieuwe producten. Zo werd er vorig jaar een biertje gelanceerd met tompouce smaak en ook kwamen er net voor de feestdagen bonbons met tompouce smaak op de markt. Nu heeft HEMA weer een nieuw product verzonnen, namelijk: tompouce shampoo. Hieronder lees je alles over dit product. 

Wanneer een tompouce je lievelingsgebakje is dan kun je eigenlijk niet anders dan deze HEMA tompouce shampoo kopen. Wanneer je deze shampoo in je haar doet lijkt het net alsof je een echte tompouce in je haar smeert. Qua geur dan hè, gelukkig niet qua textuur. Het is het proberen waard. 

Shampoo met tompouce geur

De shampoo heeft een fel roze kleur die doet denken aan een echte HEMA tompouce. Dat komt door het frambozenextract en de friszoete geur van agave, kiwibloesem en citroen. De shampoo geeft het haar een natuurlijke glans en is voor alle haartypes geschikt. De shampoo is helemaal vegan en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. 

Tompouce shampoo hebben?

Heb je nu zoiets van: ‘Dit moet ik proberen?’ Dat kan! Je kunt het product in de winkel kopen, maar ook gewoon online! Je kunt het product hier in de webshop van HEMA vinden. Voor 250 ml shampoo betaal je €2,50. Dat is nog eens het proberen waard. 

Beeld: Instagram

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 23 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 88 views | 1 like