Home / Beauty / Musthaves /
Door deze 6 kleuren nagellak te gebruiken lijkt jouw huid veel bruiner

Door deze 6 kleuren nagellak te gebruiken lijkt jouw huid veel bruiner

Vera - 05-07-2023
Door deze 6 kleuren nagellak te gebruiken lijkt jouw huid veel bruiner

Teveel in de zon liggen om een bruine huidskleur te krijgen, is in de zomer natuurlijk niet aan te raden. Maar geen zorgen: dit hoef je ook helemaal niet te doen. Door bepaalde kleuren nagellak te gebruiken lijk je namelijk al veel bruiner, dan wanneer je andere kleuren gebruikt. Benieuwd welke kleuren dit zijn? Je leest het hieronder! 

Lila

Dol op lila? Dan heb je geluk! Als je deze kleur nagellak op jouw nagels doet, dan ziet jouw huid er direct uit alsof je van een vakantie terugkomt. Lila is dus niet alleen helemaal in qua kleding, maar ook qua nagellak. 

WITTE LAK 

Door een witte nagellak op je nagels te doen lijk je automatisch een stuk bruiner. Combineer deze witte lak met wat toffe gouden sieraden. En je look is compleet! Let trouwens wel op dat je voor een glanzende witte lak gaat, want voor dat je het weet heb je een tipp-ex effect te pakken en dat wil je natuurlijk niet. 

GOUDEN LAK

Dol op goud? Dat snappen we. Goud is nou eenmaal ook een te mooie kleur. Niet alleen qua sieraden, maar ook als we het hebben over nagellak. Ga voor een stoere gouden lak of een subtiel glitterlakje. 

GELE LAK

De kleur geel is hot! Niet alleen qua kleding maar ook voor op je nagels. Van lichtgeel tot mosterdgeel en alles ertussen in. Het kan gewoon. Door een gele kleur op je nagels lijkt jouw huid nog mooier bruin!  

Mintgroene LAK

Deze kleur is een echte zomerse kleur en staat altijd tof op nagels. Met deze kleur lak op je nagels lijkt je kleurtje nog bruiner! Mintgroen, of een andere kleur groen, is mooi om zowel te combineren met zilveren als gouden sieraden, dus ga lekker los!

KORAAL KLEUR

Het is geen roze, het is geen oranje en geen rood. Het is gewoon koraal. Een echte zomerse kleur waardoor je bruine kleurtje nog mooier uitkomt of waardoor je in de herfst/winter weer even de zomer terug kan halen op je huid. Supermooie kleur! 

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 23 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 88 views | 1 like