Home / Beauty / Musthaves /
De fijnste zelfbruiners waardoor je deze zomer toch nog bruin wordt 

De fijnste zelfbruiners waardoor je deze zomer toch nog bruin wordt 

Vera - 27-05-2020
De fijnste zelfbruiners waardoor je deze zomer toch nog bruin wordt 

Waarschijnlijk ga je deze zomer niet verder op vakantie dan Tuinesië of Balkonia. Hartstikke fijn en lekker natuurlijk, als de zon maar schijnt. En dat kan nog weleens een probleem zijn in Nederland… De ene week is het bloedheet en schijnt de zon de hele dag en de andere week lijkt het wel weer herfst. Bij de zomer hoort een lekker bruin kleurtje, maar wanneer het weer niet mee zit valt er altijd nog een ‘fake’ kleurtje te regelen. Check hieronder de beste zelfbruiners waardoor je dit jaar toch nog een beetje bruin wordt. 

Een zelfbruiner is dé oplossing als de zon amper tot niet schijnt, maar je toch een beetje kleur op je lichaam wil hebben. Je hebt natuurlijk geen zin om erbij te lopen als een wortel of een zebra, dat gebeurde nog weleens met de zelfbruiners van vroeger. Je hebt tegenwoordig goede zelfbruiners met een natuurlijke kleur. Ook kun je gemakkelijk streeploos bruin worden daardoor én hebben ze een heerlijke tropische geur. 

Goede zelfbruiners 

Hieronder hebben we onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Van deze zelfbruiners ga je sowieso blij worden. Het enige wat je daarna nog moet doen is je lichaam klaarmaken. Hoe je dat het beste kunt doen leggen we hieronder nog aan je uit. 

 

 

Voorbereiding 

Wanneer je een zelfbruiner op wil brengen is het goed om je een dag van te voren even goed te scrubben en te ontharen. Smeer je lichaam daarna in met een vettige crème. De dag erna ben je ready to tan! Per product is het aanbrengen verschillend, lees altijd even de gebruiksaanwijzing, maar twee dingen moet je altijd doen: smeer het goed uit én laat het goed intrekken. Wacht ook altijd even met het aandoen van je kleding. 

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Events
placeholder image
Tentoonstelling Dior in Kunstmuseum Den Haag
17-05-2024 | Vera | 91 views | 5 likes
Lifestyle / DIY
placeholder image
DIY: Zo maak je jouw eigen kaarsen
17-05-2024 | Vera | 117 views | 6 likes
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Tips om goedkope vliegtickets voor de zomervakanti...
15-05-2024 | Vera | 134 views | 3 likes