Home / Beauty / Musthaves /
Deze budget self tan facial drops wil je proberen

Deze budget self tan facial drops wil je proberen

Vera - 30-01-2023
Deze budget self tan facial drops wil je proberen

Heb je in de winter altijd een erg wit gezicht en ben je op zoek naar goede self tan facial drops? Stop dan maar met zoeken, want wij hebben hét product gevonden waardoor je in no time een gezonde teint krijgt. Ben je benieuwd over welk product we het hebben? Lees het hieronder! 

Het is toch heerlijk dat de mogelijkheid er is om een zelfbruiner voor je gezicht te gebruiken. Zo hoef je er nooit meer bij te lopen als Casper het spookje of veel make-up op te doen. De Action heeft geniale self tan facial drops in hun assortiment en eerlijk is eerlijk: wij zijn fan! Deze tanning drops zorgen voor een gezonde goudbronzen gloed, waardoor het net lijkt alsof je een weekje in de zon was. 

Hoe aanbrengen? 

De tanning drops van de Action kun je makkelijk aanbrengen. Je kunt een paar druppels in je handpalm doen en het vervolgens over je gezicht verspreiden. Liever een subtiele bruining? Meng het dan met een beetje dag- of nachtcrème. Op die manier kun je makkelijk doseren. Liever iets bruiner? Dan gebruik je het nog een keer, tot je het gewenste resultaat hebt. 

ook kopen? 

Wil je dit product ook eens proberen? Koop het dan bij de Action. In de verpakking zit 20 ml aan self tan facial drops van het merk The Beauty Dept. Je kunt dit product scoren voor maar €2,39. Dat is het proberen nog eens waard! 

Beeld: Action

 

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 108 views | 1 like