Home / Beauty / Looks /
Pumpkin spice latte: dé nieuwe haarkleur van herfst 2023

Pumpkin spice latte: dé nieuwe haarkleur van herfst 2023

Vera - 08-09-2023
Pumpkin spice latte: dé nieuwe haarkleur van herfst 2023

Ben je wel toe aan een nieuwe haarkleur? Ieder najaar komen er weer nieuwe trends, zo ook op het gebied van haar. De haartrend van dit najaar is: pumpkin spice latte. Ben je benieuwd geworden naar deze trend? Hieronder lees je er alles over. 

In de herfst wil je niet alleen nieuwe kleding aan, ook wil je je haarkleur weer een update geven. Terwijl je nadenkt over een nieuwe haarkleur en aan het bladeren bent door magazines, heb je natuurlijk een lekkere pumpkin spice latte in je hand. Want dit is elke herfst weer je lievelingsdrankje. En laat je lievelingsdrankje dit najaar nou ook je nieuwe haarkleur worden! 

PUMPKIN SPICE LATTE HAARTREND

Ja, je leest het goed. De pumpkin spice latte is dit najaar een mega haartrend aan het worden. Maar welke kleur is dit nou precies? Het gaat om de kleuren oranje, koper, licht- en donkerbruine tinten. En dat allemaal gemixt met elkaar, net zoals in je favo drankje van de Starbucks! Hoe tof is dat? Door al deze kleuren met elkaar te mixen krijg je een fantastische herfstlook. 

PUMPKIN SPICE LATTE bij jezelf

Heb jij zoiets van: ik wil wat nieuws qua haarkleur en kom maar op met die toffe pumpkin spice latte kleur? Ga dan snel naar de kapper en vraag of hij of zij deze trend in jouw haar kan creëren. Wedden dat het je mooi zal staan? En daarna ben je helemaal klaar om deze herfst te rocken! 

Beeld: Shutterstock

 

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 21 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 88 views | 1 like