Home / Beauty / Looks /
Nieuwe trend: Neushaar

Nieuwe trend: Neushaar

Vera - 17-12-2021
Nieuwe trend: Neushaar

Heb jij ook weleens een lange neushaar en denk je dan gelijk ‘WAAR is mijn pincet?’. Vanaf nu hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, want het is namelijk de nieuwste trend in beautyland. Er zijn zelfs vrouwen die neushaar extensions laten zetten. Ja, echt waar! Hieronder praten we je bij over deze nieuwe bizarre trend. 

De trend worden met de dag gekker, dat blijkt maar weer. Zo moesten we ook even slikken toen deze neushaar rage voorbij kwam zetten. Want wat moeten we hier nou weer van denken? Het is dus de nieuwste trend om jouw neushaar te laten staan. Heb jij geen lange neusharen? Dan kun je altijd extensions laten zetten zodat het toch lijkt dat je wel lange neusharen hebt.

DIY

Wil je met deze look aan het kerstdiner zitten? Maak het dan zelf! Je koopt bij de drogist een pakje met losse wimpers en een tube met wimperlijm. Pak vervolgens een wimperhaartje, doe er wat lijm op en plak het in je neus. Werk zo jouw hele neusgat af. Zorg dat de lijm goed is opgedroogd zodat jouw neusharen ook nog een winterse storm kunnen overleven terwijl je met jouw neusharen op de fiets zit.  

Beeld: Instagram

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 103 views | 1 like