Home / Beauty / Looks /
De haarkleurtrend van zomer 2023: Sunset Hair

De haarkleurtrend van zomer 2023: Sunset Hair

Vera - 20-06-2023
De haarkleurtrend van zomer 2023: Sunset Hair

Met het zomerse weer in volle gang, is het tijd om je look op te frissen en te experimenteren met gedurfde nieuwe stijlen. En wat is een betere manier om een statement te maken dan met een opvallende haarkleur? Dit seizoen is 'Sunset Hair' dé nieuwe haarkleurtrend die de beautywereld verovert. Deze kleurrijke stijl is geïnspireerd op de tinten van de zonsondergang en het resultaat is fantastisch. Benieuwd naar deze haarkleurtrend? Je leest er hieronder alles over!

Of je nu naar een zomerfestival gaat, een strandvakantie gepland hebt of gewoon je look wilt vernieuwen, Sunset Hair is een leuke haarkleurkeuze voor het zomerseizoen. Het geeft je direct een unieke en onderscheidende uitstraling. Dus hup, naar de kapper en laat je haar stralen als nooit tevoren!

Wat is Sunset Hair?

Sunset Hair is een veelzijdige haarkleurtechniek waarbij verschillende tinten worden gebruikt om het warme kleurenpalet van een zonsondergang na te bootsen. Denk aan rijke roodtinten, levendige oranje nuances, zachte roségouden highlights en zelfs subtiele violette accenten. Door deze kleuren op een zorgvuldige en artistieke manier in het haar aan te brengen, ontstaat er een samenspel van tinten dat doet denken aan een adembenemende zonsondergang aan het strand. Wie wil dit nu niet?

Hoe krijg je Sunset Hair?

Als je deze nieuwe haarkleurtrend wil, ga dan niet zelf proberen. Het verkrijgen van Sunset Hair vereist namelijk heel wat vaardigheid en expertise. Het is dus raadzaam om een professionele kapper te in te schakelen die ervaring heeft met kleurtechnieken. De kapper zal de juiste tinten kiezen die passen bij je huidskleur en haartype, en zal vervolgens de kleuren op de juiste manier aanbrengen om het gewenste effect te creëren.

Subtiele of opvallende variant

Lijkt deze haarkleur je wel iets, maar wil je liever een subtiele look? Dan kun je gaan voor zachtere kleuren, zoals blond en koper. Toch voor de opvallende variant gaan? Ga dan voor rode, oranje en violette accenten. Door deze levendige tinten wordt de kleurtransformatie nog opvallender én dramatischer. 

Inspiratie Sunset Hair

Nog op zoek naar toffe inspiratie van Sunset Hair? Check dan hieronder wat afbeeldingen van deze nieuwe haartrend. 

Beeld: Instagram

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Food
placeholder image
Deze lekkere en makkelijke Quesadillas wil je prob...
22-07-2024 | Vera | 21 views | 0 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
7x Budget zomeractiviteiten voor een onvergetelijk...
18-07-2024 | Vera | 53 views | 0 likes
Trends / Interieur
placeholder image
Welk materiaal dekbedovertrek is geschikt voor de...
10-07-2024 | Vera | 90 views | 0 likes