Home / Beauty / Looks /
Haarkleur inspiratie voor herfst 2022

Haarkleur inspiratie voor herfst 2022

Vera - 18-07-2022
Haarkleur inspiratie voor herfst 2022

De herfst is altijd het seizoen om je haar een kleine make-over te geven. Of je het nu in een nieuw model laat knippen, voor een andere kleur haarverf gaat of dat je er met elastiekjes wat leuks van maakt. Alles is mogelijk! Ben je al op zoek naar wat haarkleur inspiratie voor herfst 2022? Hieronder hebben we wat trendy haarkleuren voor je klaarstaan. Kijk je mee? 

Bij een nieuw seizoen horen niet alleen nieuwe kledingtrends, maar natuurlijk ook nieuwe haartrends. Hoe leuk is het om af en toe een nieuw kapsel te nemen of de kleur van je haren te veranderen? Hieronder hebben we de leukste haarkleuren voor herfst 2022 op een rijtje gezet:

Mushroom blonde

Deze kleur is perfect wanneer je iets nieuws wilt, maar geen zin hebt om iedere maand met folies in je haar te zitten. De lichte punten worden namelijk pas halverwege in het haar gezet. Op deze manier hoef je pas na 4 tot 6 maanden weer terug naar de kapper. Deze Mushroom Blonde haartrend bestaat uit meerdere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een bruine assige kleur en daarnaast diverse lichte tinten richting de punten. De kleur creëer je door middel van high -en lowlights. 

Charcoal hair

Af en toe een fel kleurtje in je haar is natuurlijk hartstikke tof, maar soms ben je weer toe aan iets anders, iets met een meer natuurlijke kleur. Charcoal hair staat voor mysterieus en precies wat je zou verwachten van een tint die geïnspireerd is op de kleur van houtskool. Je kunt het het beste zien als een haarkleuring die net niet zwart en net niet grijs is. Het is een assige kleur met subtiele zilveren elementen, maar ook komen er blauwe kleurtonen in voor. 

Dieprood

Hou je van een rode kleur in je haar? Ga dan deze herfst voor een dieprode kleur, daarmee bent je deze herfst helemaal on trend. Je kunt bij deze kleur voor diverse opties kiezen: ga bijvoorbeeld voor een donkere aanzet met dieprode punten, of je gehele haar in deze dieprode kleur. Het zal hoe dan ook hartstikke mooi staan. 

Biscuit Bronde

Ben je altijd aan het twijfelen of je jezelf met een bruine of blonde haarkleur mooier vindt? Geen zorgen! Ook dan heb je keuze zat. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor de kleur Biscuit bronde! Met deze kleurtechniek versmelten de kleuren bruin en blond als het ware in elkaar. Ook creëer je met deze look extra diepte in jouw kapsel.

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Wow: Baby Reindeer-stalker eist schadevergoeding v...
13-06-2024 | Vera | 35 views | 0 likes
Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Food