Home / Beauty / Health /
Makkelijke oefeningen voor strakke billen en benen

Makkelijke oefeningen voor strakke billen en benen

Vera - 17-02-2022
Makkelijke oefeningen voor strakke billen en benen

Summer bodies are made in the winter, toch? Het is daarom tijd om alvast aan de slag te gaan, mocht je dat willen natuurlijk. Je hoeft niet bang te zijn dat deze oefeningen te moeilijk zijn, want iedereen kan deze oefeningen voor strakke billen en benen! Op deze manier kan je alles snel wat strakker krijgen, voordat je over een paar maanden weer in je bikini moet. Kijk je mee? 

Veel vrouwen hebben een haat-liefdeverhouding met sporten. Wij ook... We willen er goed uitzien, maar elke dag in de sportschool hangen gaat daarvoor net een beetje te ver. Wij hebben hier drie oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt doen terwijl je aan het Netflixen bent of staat te koken. Hoe handig is dat? Check hieronder deze handige oefeningen. 

OEFENINGEN VOOR STRAKKE BILLEN EN BENEN

1. Work those legs
Sta rechtop en stuur al je gewicht naar je linkervoet, span je buikspieren aan en lift je borst. Strek je armen naar voren om evenwicht te houden terwijl je je rechterbeen naar achteren optilt. Pauzeer even en kom langzaam weer terug in staande positie. Herhaal dit zo vaak mogelijk in 30 seconden en vergeet natuurlijk niet van kant te wisselen. 

2. De sumo squat
Ga in sumo positie hurken, laat je voeten iets naar buiten wijzen en laat je armen op je heupen rusten. Spring vol overgave omhoog terwijl je je rug recht houdt, kom vervolgens terug in de sumo positie. Doe er zo veel mogelijk in 60 seconden. Je kunt deze oefening ook met een sportmaatje doen (zie afbeeldingen in thumb). Dit zorgt weer voor wat afwisseling. 

3. Squat met beenlift 
Zet je voeten neer op heupbreedte en beweeg je heupen en kont richting de grond om zo je dijen parallel aan de vloer te krijgen. Houd je gewicht in je hielen, sta op en til je rechterbeen naar de zijkant. Kom op dezelfde manier terug in de squat positie. Wissel van kant en probeer dit zo vaak mogelijk te doen in 60 seconden. 

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Food
placeholder image
4x foodfestivals die jij in de lente en zomer van...
23-05-2024 | Vera | 80 views | 3 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Yes! Op déze datum staat seizoen 4 van Emily in Pa...
21-05-2024 | Vera | 204 views | 4 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
HEMA verkoopt proteïne repen van tompouce en stroo...
20-05-2024 | Vera | 179 views | 9 likes