De zomer komt er weer aan en dat betekent vaak dat er weer heel veel fruit is. Vaak liggen de supermarkten vol met de heerlijkste fruitsoorten waar we maar al te graag iets lekkers van maken. Watermeloen, kiwi, mango of druiven: alles is lekker op zo'n warme zomerdag. Sommige fruitsoorten zijn helaas niet zo gemakkelijk te schillen, waardoor we jullie hier graag bij helpen. Deze truc vergeet je nooit weer!
De meeste mensen snijden een kiwi doormidden om hem vervolgens uit te lepelen. Zelf schil ik hem liever, waarna ik hem daarna in stukjes kan snijden. Die kiwi kan dan lekker door de yoghurt heen, in een smoothie of gewoon als tussendoortje. Zelf dacht ik altijd dat dit de makkelijkste manier was, terwijl dit helemaal niet zo blijkt te zijn. Niet alleen een kiwi, ook mango en avocado kun je heel gemakkelijk schillen. Wij laten je zien hoe!
easy peasy
In de video zie je hoe je een kiwi kan schillen door alleen een glas te gebruiken. Waar de truc supergoed werkt bij een kiwi, kan je deze ook uitproberen met een mango of avocado. Oefening baart kunst, al is het zonder twijfel een leuke food hack. Check gauw de video om te zien hoe gemakkelijk jij je kiwi, mango of avocado kunt schillen!
Waarom je juist wel de pitjes uit de watermeloen moet eten.
Beginbeeld: Pinterest
Bron: Dave Hax
Je moet ingelogd zijn om een comment achter te laten.
Inloggen OF