De ultieme sandwich is homemade, omdat ze dan duizend maal lekkerder zijn dan zo uit de winkel. Plus, je maakt deze maandag gewoon net iets beter. Een goede sandwich kan wonderen doen. Een club sandwich maken lijkt heel makkelijk; een beetje pesto, mozarella en rucola hier en daar. Maar er zijn zoveel mogelijkheden om de lekkerste club sandwich ooit te maken. Lees maar even met mij mee en maak die maandag wat smakelijker.
Ben je op werk of op school? Dan koop je vaak iets bij de Albert Heijn To Go voor tijdens de lunch. Behalve wanneer je tijdens je werk de lekkerste lunch ooit krijg - I'm a lucky girl. Maar wist je dat je binnen een paar minuten de lekkerste lunch gewoon in je eigen keuken bereidt? Je kan zoveel doen met een boterham, maar een goede boterham maken is iets anders. Daarom hebben we het lekker makkelijk voor je gemaakt en de lekkerste sandwiches op een rij gezet, YUMMY.
1. Tony's Chocolonely tosti met passievruchten-yoghurtdip
Ingrediënten
- 90 gr Tony's Chocolonely met passievrucht en yoghurt
- 1 Bloomer wit heel
- 2 eetlepel gezouten boter
- 2 passievruchten
- 170 gr Griekse yoghurt
Hak de chocolade fijn en snijd 8 sneedjes van het brood. Verdeel de chocolade over de sneedjes brood en bestrijk de tosti aan beide kanten met boter. Bak in elke pan 2 tosti's en halveer ondertussen de passievruchten, schep het vruchtvlees eruit en schep er de Griekse yoghurt in. Serveer de tosti's met de passievruchten-Griekse yoghurt dip.
2. Sandwich met tonijnsalade
Ingrediënten
- 8 sneden wit of bruin casinobrood
- korstjes eraf gesneden (of tramezzini: kant-en-klaar sandwichbrood)
- 1 blikje tonijn op olie
- 1 el mayonaise
- 1 el crème fraîche
- 2 tl kappertjes, uitgelekt
- Paar blaadjes sla
- Smeerboter
- Zout en peper uit de molen
Meng de tonijn met mayonaise, creme fraiche en kappertjes. Breng op smaak met zout en peper. Besmeer de boterhammen met de tonijnsalade en wat sla. Besmeer de andere boterhammen met boter en leg ze op de besmeerde boterhammen. Smullen maar!
3. sandwich met prosciutto, mozarella en zongedroogde tomaat
Ingrediënten
- Pesto
- Mozarella
- Prosciutto
- Zongedroogde tomaten
- Rucola
Smeer een beetje pesto op de boterham. Leg de prosciutto of parmaham op de boterham en maak het af met mozarella, zongedroogde tomaatjes en rucola.
4. sandwich zalm
Ingrediënten
- Kruidenkaas
- Gerookte zalm
- Bieslook of knoflook
- Zout en peper
Smeer kruidenkaas op de boterham. Leg de gerookte zalm op de boterham en maak af met een beetje bieslook of knoflook en zout en peper.
Bron: Allerhande & Pauline's Keuken
Beginbeeld: Shutterstock
Beelden: Instagram
Je moet ingelogd zijn om een comment achter te laten.
Inloggen OF