In deze eerste aflevering van Bakken met Lau & Lio bakken editor Liora en ik een overheerlijke cheesecake (zelfs mijn kat vond 'm lekker) mét het zomerse likeur Limoncello. Zelfs als je niet van alcohol houdt kan je deze cheesecake maken, want de Limoncello overheerst niet, maar die maakt de taart wel lekker fris.
Welkom bij aflevering 1 van Bakken met Lau & Lio, that's us! In deze allereerste, kersverse bakvideo maken Liora en ik een superlekkere cheesecake met Bastogne koeken, heel veel zure room én Limoncello. De taart is heel makkelijk om te maken en je haalt er veel stukken uit, ideaal dus om te trakteren op je werk als je jarig bent bijvoorbeeld.
De taart is zelfs zo lekker dat mijn kat er stiekem van aan het snoepen was in de keuken, toen we even niet aan het opletten waren. Dat ingrediënt kunnen we je niet aanraden, maar bak je 'm zoals wij in onderstaande video, dan heb je gegarandeerd succes!
Je moet ingelogd zijn om een comment achter te laten.
Inloggen OF