02 november 2018 14:12 door: Bianca

Kruidvat introduceert fijne winter musthaves en wij waren erbij

Deze week was Fashionlab aanwezig op het Winterwonders event van Kruidvat. Daar werden verschillende nieuwe producten geïntroduceerd om de koude dagen wat prettiger door te komen. Kijk je mee?

#1 OOgserum tegen Wallen en kringen 

Een product met een direct effect, wie houdt daar niet van? Met het nieuwe Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum heb je binnen twee minuten zichtbaar resultaat. Het product vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk en geeft je een frisse uitstraling. Het oogserum is een toevoeging aan de Skin Science Anti-age collectie en komt in de vorm van ampullen.

Gebruiksaanwijzing

Knijp een dosis ter grootte van een rijstkorrel op een vinger. Met een zachte klopbeweging het product op de oogcontour (boven en onder op het oog) aanbrengen, van binnen naar buiten. Niet wrijven. Make-up kan na een paar minuten worden aangebracht.

Het product is onafhankelijk getest en heeft bewezen resultaat na 2 minuten:

  • Bevordert een gladde, egale huid tot 20%

  • Verheldert donkere kringen tot 12%

  • Vervaagt rimpels tot 21%

Het Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum kun je voor € 5,29 kopen bij alle Kruidvat-filialen en online via webshop.

#2 Ontspan met de etherische oliën van Kruidvat

De winter staat gelijk aan gezelligheid en tijd voor jezelf maken. Knus op de bank met een dekentje of juist lekker lang badderen in bad. Met de nieuwe etherische oliën van Kruidvat kun je heerlijk ontspannen en met keuze uit tien verschillende geuren, is er voor elke stemming wel een passende olie.

Gebruiksaanwijzing

De Kruidvat Originals Pure Etherische Olie bevat 100% zuivere olie. De olie kan gebruikt worden in een aromabrander of in bad, met uitzondering van een kinderbad. In een aromabrander voeg je twee druppels van de olie toe aan het water. Wil je de olie gebruiken in bad? Afhankelijk van de geur meng je drie of vier druppels met 10ml basisolie en voeg je deze toe aan een vol bad. Deze mag niet onverdund gebruikt worden.

Voor de oliën Tea Tree en Lavendel gebruik je drie druppels, de overige oliën, Munt, Eucalyptus, Rozemarijn, Sinaasappel, Fresh Energy, Anti-Stress, Sauna en Relaxing, worden gebruikt met vier druppels.

De producten zijn vanaf maandag 5 november verkrijgbaar bij ruim 700 Kruidvat-filialen en online via de webshop. De prijzen variëren tussen € 1,99 en € 3,99.

#3 gezichtsverzorging met Q10 én vitamine C

Skin care blijft zich in een razendsnel tempo ontwikkelen. Kruidvat introduceert daarom een nieuwe dag-, nacht- en oogcrème die bestaat uit een combinatie van Q10 én vitamine C. Deze unieke combinatie vermindert de tekenen van vermoeidheid en eerste rimpels, voor een meer egale en fris energieke huid.

Verkrijgbaarheid

De Kruidvat Dagcrème Q10 + Vitamine C SPF 15 (€ 3,99), Kruidvat Nachtcrème Q10 + Vitamine C  (€ 3,99) en Kruidvat Oogcrème Q10 + Vitamine C (€ 3,49) zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via de webshop.

#4 introductie micellair water

De adolescentenlijn van Kruidvat, PURE, is in een nieuw jasje gestoken én introduceert een nieuw product: micellair water. De lijn heeft een nieuw fris design gekregen met behoud van de vertrouwde ingrediënten. Deze lijn is geschikt voor de jonge, vette tot gemengde huid. Het nieuwe micellair water (€ 3,49/400ml) is een gemakkelijk product om de huid effectief mee te reinigen.

Het nieuwe Kruidvat Pure Micellair Water is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de jonge en onzuivere huid. Deze effectieve formule, met salicylzuur, zuivert, reinigt en verwijdert make-up én helpt onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters voorkomen. Het reinigingswater is mild en geschikt voor de gevoelige huid

Verkrijgbaarheid

De Kruidvat PURE lijn in haar nieuwe jasje is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via de webshop.

#5 Browlicious met Kruidvat

Sta jij ook elke dag voor de spiegel om je wenkbrauwen in te kleuren? Vanaf nu is dat niet meer nodig! Kruidvat introduceert Brow Tattoo waarmee jij perfect ingekleurde en precies gevormde, volle wenkbrauwen creëert met een langdurig effect van 3 tot 5 dagen.

De Kruidvat Brow Tattoo is voor € 5,99 verkrijgbaar in de kleuren Dark Brown en Taupe en zorgt ervoor dat je drie tot vijf dagen lang geen omkijken meer naar je wenkbrauwen hebt. De wenkbrauwen en de huid eromheen worden verzorgd door keratine en een rijk aminozurencomplex gecombineerd met verzachtende natuurlijke extracten.

Gebruiksaanwijzing

Maak voor gebruik de wenkbrauwen zorgvuldig schoon, droog en vetvrij. Breng vervolgens een gellaag aan in de gewenste vorm en bedek de wenkbrauw volledig. Laat dit tenminste 20 minuten drogen. Voor een optimaal long lasting resultaat laat je het twee uur drogen. Verwijder tot slot het product door het filmlaagje voorzichtig van de binnenkant naar buiten van de wenkbrauw los te trekken.

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via de webshop. 

#6 Zachte handen met het hydraterende Handmasker

Sinds de opkomst van maskers, ook voor de handen, zijn deze eigenlijk niet weg te denken uit onze verzorging. Doordat je elke dag je handen veelvuldig gebruikt, kunnen ze zeker extra en intensieve verzorging gebruiken. Kruidvat introduceert nu een Hydraterend Handmasker om je handen langdurig te hydrateren en voeden.

Het Kruidvat Handmasker Hydraterend geeft de handen een rijke en verzachtende behandeling waardoor de huid langdurig wordt gehydrateerd en gevoed. Het handmasker bevat onder andere de hydraterende ingrediënten jojoba olie en shea butter.

De voorgevormde handschoenen zijn doordrenkt met de hydraterende formule, waardoor ze aangenaam zijn om te dragen en snel en gemakkelijk in gebruik zijn. Het handmasker is geschikt voor alle huidtypes en kan eenmalig worden gebruikt.

Gebruiksaanwijzing

Was vooraf de handen en droog ze goed. Scheid de handmaskers en knip ze met een schaar af volgens de kniplijn. Doe de handschoenen vervolgens aan en sluit ze om de pols met de sticker. Laat het handmasker 15-20 minuten inwerken. Masseer de handen en vingers voor een heerlijk ontspannen gevoel. Verwijder de handschoenen en wrijf de resterende vloeistof voorzichtig in tot deze volledig is geabsorbeerd.

Het handmasker is vanaf nu t/m februari 2019 verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl. Je betaalt € 1,99 voor dit hydraterende Kruidvat Handmasker.

#7 Originals Charcoal gezichtsreinigingsdoekjes

Houtskool is niet meer weg te denken uit de beautywereld. Het is een natuurlijk ingrediënt dat onzuiverheden op de huid verwijdert. Kruidvat breidt nu haar Originals Charcoal lijn uit met zwarte gezichtsreinigingsdoekjes. Doordat (geactiveerde) houtskool wordt verhit tot ongeveer duizend graden en daarna weer wordt afgekoeld ontstaan er poriën in de structuur die tot wel 200 keer hun eigen gewicht kunnen opnemen. Dit maakt houtskool een geliefd ingrediënt in producten die dienen voor het verwijderen van vuil en overtollig talg.

De Kruidvat Originals Zwarte Gezichtsreinigingsdoekjes Houtskoolpoeder verwijderen daardoor make-up grondig, zelfs waterproof make-up. De doekjes zijn geschikt voor een normale en gecombineerde huid en bevatten geen alcohol. Dermatologisch goedgekeurd. Naast de gezichtsreinigingsdoekjes (€ 1,99) met houtskoolpoeder kent deze lijn een scrubmasker en neusstrips.

Het product is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

Wij hebben genoten

Zoals je kunt zien heeft Fashionlab kennis mogen maken met deze fijne winter musthaves en daarnaast hebben we ook genoten van de prachtige winterse locatie. Het Amstel Boathouse was voor deze middag namelijk omgetoverd tot een waar winterparadijs. Warme chocolademelk, een heerlijke kop koffie, een smeuïge brownie, een fijne carrotcake en warme marshmallows daar maak je ons zeker blij mee. Ook kregen we een goed gevulde goodiebag mee met daarin de nieuwste producten. Wil jij ook kennismaken met deze nieuwe items, trek dan een sprintje naar de Kruidvat of ga naar www.kruidvat.nl

Welk nieuw product zou jij als eerst willen uitproberen?

Liefs, Bianca


Tags:
Laat een comment achter

Je moet ingelogd zijn om een comment achter te laten.

Inloggen OF
Dol op mango? Maak dan deze mangotaart
Nu het weer lente is, is is het extra leuk om te bakken met fruit. Wat dacht je …»
3x snelle en gezonde mugcakes
Soms ben je op zoek naar iets lekkers wat ook nog eens gezond én snel klaar …»
Hebben: Deze rotan stoel van Action
Nu de lente weer van start is gegaan, is het natuurlijk extra leuk om je huis binnen …»
Zien op Netflix: Baby Reindeer
Netflix is weer een goede serie rijker: Baby Reindeer. Deze serie gaat over een …»
Hebben: Hangmat voor onder je bureau
Heb jij na de lunch altijd een enorme inkakker - wie niet? - en heb jij dan …»
Roadtrip plannen? Dit zijn de mooiste wijnroutes door ItaliÃ…
Wil je dit jaar eens met de auto op vakantie? Als je van wijn en van de natuur houdt, …»
Vol met boosheid? Legaal auto's kapot slaan doe je hier!
Zit je vol agressie, verdriet of wil je gewoon even iets leuks doen met je vriendinnen? …»
Jouw voeten klaar voor de lente maken? Dat doe je met deze h…
Wekenlang hebben je voeten in laarzen, boots of sneakers gezeten. Nu het weer lente …»
Mmm... Zo maak je jouw eigen salted caramel popcorn
Kun je geen film of serie kijken zonder dat je aan het grabbelen bent in een bak …»
Op zoek naar een goede dupe van de Dyson steelstofzuiger? DÃ…
Wie wil er nu geen Dyson stofzuiger? Deze draadloze stofzuiger is niet alleen fijn …»
Altijd al een knappe én rijke man willen hebben? Zoek dan i…
Heb jij altijd al willen kopen wat jouw hartje begeert, maar heb je geen zin om …»
Mmm… M&M koekjes
Vind je M&M's ook zo lekker? Ja, deze kleurrijke chocolaatjes zijn natuurlijk …»
Mannenminds: Wat vinden mannen het leukste zomer item en wel…
We kunnen niet ontkennen dat het de afgelopen dagen heerlijk zomerweer was. Maar …»
Bekijk nu live de Topshop Unique modeshow op Londen Fashion …
Oh yes! Londen Fashion Week is in volle gang en ondanks dat we geen grote …»
Zien: Kendall Jenner twerkt er op los in de Balmain x H&M vi…
Kendall Jenner blijkt verborgen talenten te hebben. De realityster/model blijkt …»
Stylefile: de mooiste looks van YouTuber en zangeres Teske
YouTuber Teske is lekker bezig. Naast dat ze nog heel veel leuke video's maakt …»
Kortingscode

Cookies op Fashionlab.nl

Fashionlab.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Wij gebruiken cookies en verwante technieken voor de volgende doeleinden:

Voor bovenstaande functies is het plaatsen van cookies noodzakelijk. Ook kunnen er via embedded content eventueel cookies van derde partijen op uw computer geplaatst worden.

Lees meer op https://fashionlab.nl//privacy
top